Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

FAR: Changing Tides vaart naar de Switch

Trotseer de woeste golven en stormen terwijl je je schip onderhoudt en de zee afzoekt naar onderdelen en brandstof.

In 2019 kwam FAR: Lone Sails naar de Switch. In deze game vaar je op een uniek schip en ontdek je een verlaten en uitgedroogde zeebodem. Naast het verkennen moet je natuurlijk ook nog je schip onderhouden en alle gevaren overwinnen. Eerder dit jaar werd al bekend dat deze game een vervolg krijgt; FAR: Changing Tides. Vandaag is echter ook bekendgemaakt dat deze game begin 2022 naar de Nintendo Switch zal komen.

FAR: Changing Tides gaat verder op FAR: Lone Sails. In deze game verken je echter niet meer een uitgedroogde zeebodem, maar ga je het water op en trotseer je diverse stormen. Daarnaast moet je natuurlijk ook nu weer je schip onderhouden. Dit doe je door diverse onderdelen vrij te spelen, defecte onderdelen te repareren en door brandstof en onderdelen te vinden in de zee. Ook zit het spel boordevol puzzels.