Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Bouw je eigen steden met ISLANDERS: Console Edition

Zet je verstand op nul en bouw de mooiste steden met deze minimalistische game.

Heb je altijd al gedroomd om jouw eigen steden te bouwen, maar heb je een hekel aan het managen van jouw stad? Dan is ISLANDERS: Console Edition iets voor jou. ISLANDERS is een minimalistische game waarbij je steeds een willekeurig gegenereerd eiland krijgt. Je begint een eiland met een aantal gebouwen die je kunt plaatsen. Voor elk gebouw die je vervolgens plaatst krijg je punten, welke gebaseerd zijn op de omgeving waarin je een gebouw neerzet. Heb je een puntendoel behaald? Dan speel je weer nieuwe gebouwen vrij. Als je stad groot genoeg is kun je ervoor kiezen om naar een volgend eiland te gaan, of om verder te gaan met je huidige eiland. Kun je geen gebouwen meer plaatsen? Gefeliciteerd! Dan heb je de high score verslagen en kun je weer opnieuw beginnen.

Zoals eerder gezegd, dit is een heel minimalistisch spel. Je kunt je verstand gewoon op nul zetten en de mooiste steden bouwen. ISLANDERS: Console Edition is vanaf vandaag verkrijgbaar voor €4,99.