Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Bomb Rush Cyberfunk komt volgend jaar naar de Switch

Ga aan de slag met een bijzonder graffiti-actie-avontuur.

Vandaag is tijdens de Indie World bekend geworden dat Bomb Rush Cyberfunk in 2022 naar de Nintendo Switch komt. Deze titel kan je qua stijl en gameplay zomaar eens bekend voorkomen. De game haalt zijn inspiratie namelijk sterk uit SEGA’s Jet Set Radio. Deze bijzonder ogende game heeft niet alleen veel weg van Jet Set Radio-serie, ook de componist Hideki Naganuma werkt mee aan deze titel. En dat staat bijna garant voor een geweldige soundtrack.

In Bomb Rush Cyberfunk moeten spelers grinden, sprayen en combo’s aaneenrijgen om zich te kronen tot All City King, een van de beste graffiti-artiesten in een enorme metropool. Je kunt in de game tevens jouw team uitbreiden met extra speelbare personages en gebruikmaken van een uitgebreid tricksysteem om door de stad te bewegen. Bomb Rush Cyberfunk arriveert in 2022 als tijdelijke console-exclusive op de Nintendo Switch. De game wordt ontwikkeld door Team Reptile uit Hilversum.