Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Een speelhal redden in nieuwe beelden Button City

Red je favoriete speelhal, maar wel als een vosje!

Begin juni werd onthuld dat Button City naar Nintendo’s hybride console gaat komen. Het avonturenspel van ontwikkelaar Subliminal zal deze week op de Nintendo Switch verschijnen en hieronder kun je nieuwe beelden van deze aankomende titel bekijken.

In Button City ga je samen met een schattig vosje, genaamd Fennel, en zijn dierenvriendjes op avontuur om hun favoriete speelhal te redden. Je maakt onder andere vrienden met konijnen en panda’s en speelt de leukste minigames in een kleurrijke omgeving. Tevens is het mogelijk om nieuwe modi te ontgrendelen en verschillende outfits te verzamelen.

Button City verschijnt digitaal in de eShop voor 19,99 euro. Lijkt jou dit een leuke game?