Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Race vanavond mee in Tweede ronde Mario Kart 8 Deluxe-toernooi van Nintendo Benelux!

De beste racer van vanavond wint een Nintendo Switch-printer!

Eerder dit jaar heeft Nintendo Benelux een groots Mario Kart 8 Deluxe-toernooi aangekondigd. Dit toernooi bestaat uit vier verschillende cups, verspreid over een heel jaar. Daarnaast wordt er ook nog een totaal klassement bijgehouden. De 12 Mario Kart-fans die over deze vier toernooien de meeste punten halen, mogen nog een finale rijden. De winnaar van deze finale krijgt vervolgens een trofee en mag zich de beste Mario Kart-speler van de Benelux noemen.

Vanavond is het tijd voor de Summer Cup, het tweede toernooi van het Mario Kart 8 Deluxe Seasonal Circuit Benelux! De Summer Cup vindt plaats op 31 juli van 19:00 tot 20:00 uur. Diegene die bij dit toernooi de meeste punten haalt mag zich niet alleen de winnaar van de Summer Cup noemen, maar wint ook een instax mini Link Special Edition. Met deze kleine mobiele printer kun je snel en makkelijk foto’s vanaf je telefoon uitprinten. Doordat je gemakkelijk foto’s kunt overzetten van jouw Nintendo Switch naar jouw telefoon, kun je zo jouw meest geweldige in-game momenten uitprinten.

Hoe doe je mee? Meedoen aan dit toernooi is erg simpel. Open Mario Kart 8 Deluxe, kies in het hoofdmenu voor “Online” en ga naar “Toernooi”. Kies daar voor “Zoeken met een code” en vul de volgende toernooicode in 4388-8588-5483. Jij kunt dan gedurende maximaal 12 races samen met anderen racen.

Mocht je niet zo goed zijn in het racen, maak je alsnog kans op een toffe prijs. Je kunt namelijk jouw beste, spannendste, meest zenuwslopende of grappigste racemoment van deze Summer Cup delen met de hashtag #SummerCup op Twitter. Als je dit doet tussen 31 juli 19:00 uur en 1 augustus 09:00 uur, maak je kans op een toffe banaan pluche.

Ben jij erbij? Tijdens het racen kun je uiteraard ook gezellig met onze community meekletsen via onze Discord Server. Klink op onderstaande afbeelding om daar naartoe te gaan.