Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[Giveaway] Win Gamestudio of eShop tegoed!

Maak kans op de onlangs verschenen Switch-titel Gamestudio of op eShop tegoed!

Wij kunnen ons voorstellen dat de meesten van jullie wel eens gedroomd hebben van het maken van een game, of dat jullie wel eens bepaalde elementen in een game wilden veranderen. Nu is het ontwikkelen van een game natuurlijk niet voor iedereen weggelegd, maar met het grafische systeem van Gamestudio is iedereen in staat om een game te maken! Wij verloten nu één digitaal exemplaar van deze game! Daarnaast verloten we als tweede prijs 1x eShop tegoed ter waarde van 15 euro. Daar kan je weliswaar niet jouw eigen games mee maken, maar wel een of meerdere leuke games van kopen in de eShop!

Hoe maak je kans op een van deze vette prijzen? Het enige wat jij hoeft te doen is de volgende vraag beantwoorden: Stel je hebt alle middelen van de wereld tot jouw beschikking, wat voor game zou jij dan maken en waarom?

Om te reageren heb je wel een account nodig op Daily Nintendo, maar die maak je hier gamakkelijk én gratis aan! Meedoen kan tot en met 30 juli. Veel succes allemaal!

Redactionele crew alsmede moderators op de website van Daily Nintendo zijn uitgesloten van deelname. De winnaars worden zo snel mogelijk na de laatste dag van deelname bekend gemaakt. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.  De prijs wordt per privebericht verstuurd. Daily Nintendo erkent geen enkele aansprakelijkheid als gevolg van deze prijsvraag.