Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Vriendelijke survival game Ankora: Lost Days aangekondigd voor de Switch

Van de makers van Summer in Mara komt deze nieuwe survival exploration game!

Vandaag is bekend gemaakt dat Ankora: Lost Days in de planning staat voor release op de Switch. Ankora: Lost Days is een game van studio Chibig, dezelfde studio die eerder Deiland en Summer in Mara naar de Switch bracht. De survival exploration adventure game staat gepland voor volgend jaar.

In Ankora: Lost Days volg je het verhaal van Mûn, een jonge ranger van de Interstellar Patrol, die neerstort op een onbekende planeet. Op deze planeet, Ankora genaamd, zit er voor haar niets anders op dan op zoek te gaan naar materialen om te overleven. Ze zal haar eigen gereedschap moeten maken om te kunnen overleven, en de vele gevaren en obstakels in haar pad zien te overwinnen.

Een kickstarter campagne voor de game staat gepland voor 7 september. Iedereen die daarin is geïnteresseerd kan deze hier volgen.