Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Ontdek wat je te wachten staat in Kings’s Bounty 2 met nieuwe trailer

Nu de release van Kings's Bounty 2 dichterbij komt krijgen we een nieuwe gameplay-trailer voorgeschoteld.

King’s Bounty II is het langverwachte vervolg op de legendarische King’s Bounty-games en werd inmiddels alweer ruim een jaar terug aangekondigd voor de Nintendo Switch. De game zal op 24 augustus dit jaar verschijnen en hieronder kun je een gloednieuwe trailer van het spel bekijken. In de trailer wordt getoond wat spelers allemaal kunnen verwachten tijdens hun avontuur, en dat is behoorlijk wat!

In deze turn-based strategie RPG moet jij de wereld redden terwijl je rondreist. Elke zet die je maakt heeft consequenties, waardoor je goed moet nadenken over jouw vervolgplannen. Tijdens het spelen ontwikkelen de personages zich bovendien ook in het spel. De game speelt zich dit keer af in Antara, een open wereld die je naar hartenlust kunt verkennen. Je kunt onder andere verborgen locaties ontdekken maar er zijn ook volop gevaarlijke vijanden. In Antara wachten je talloze wonderen en geheimen.