Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nieuwe update onderweg voor New Pokémon Snap

New Pokémon Snap artwork
Deze update brengt drie nieuwe gebieden en twintig nieuwe Pokémon met zich mee.

Drie maanden geleden kwam Pokémon Snap uit voor de Nintendo Switch. In deze game reis je door verschillende regio’s om de leukste Pokémon op de foto te zetten. Aan het eind van elke rit is het aan jou de taak om de leukste foto van elke Pokémon uit te kiezen. Vervolgens geeft Professor Mirror deze foto’s een score. Uiteindelijk wil je natuurlijk een foto album hebben waarin elke foto een zo hoog mogelijke score heeft.

Vandaag heeft The Pokémon Company een nieuwe video online gezet. Allereerst wordt iedereen bedankt voor alle herinneringen die zij hebben gemaakt in New Pokémon Snap. Dit bedankje wordt begeleid door diverse foto’s. Hier blijft het echter niet bij! Ook is bekendgemaakt dat er een nieuwe gratis update zal verschijnen voor New Pokémon Snap. Allereerst zal deze update drie nieuwe gebieden met zich meebrengen. Denk hierbij aan een enorm ravijn met een snelstromende rivier of een gebied waar jouw NEO-ONE minuscuul wordt gemaakt waardoor je de kleinste Pokémon opeens reusachtig kunt ontdekken. Ook zul je 20 nieuwe Pokémon zoals Snorlax, Shroomish en Gyarados op de foto kunnen zetten.

Je kunt vanaf 4 augustus met deze nieuwe gebieden en nieuwe Pokémon aan de slag.