Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nieuwe screenshots voor de Pokémon Diamond en Pearl remakes

Tijd voor wat nieuwe beelden van Pokémon Brilliant Diamond en Shining Pearl!

Fans hebben er werkelijk jaren om gevraagd maar onlangs werden dan eindelijk remakes voor Pokémon Diamond en Pearl aangekondigd.  Deze games verschenen oorspronkelijk in 2006 voor de Nintendo DS en komen nu ook naar Nintendo’s hybride console. De remakes zullen op 19 november dit jaar verschijnen en inmiddels heeft Nintendo een aantal nieuwe screenshots met ons gedeeld via Twitter.

De remakes Brilliant Diamond en Shining Pearl komen dit najaar uit en worden ontwikkeld bij ILCA, Inc. onder leiding van onder andere Junichi Masuda. Het doel van deze remakes is om het oorspronkelijke spel met alle oorspronkelijke functies uit te brengen in een gloednieuw jasje.

Kijk jij ook zo uit naar de Pokémon Diamond en Pearl remakes?