Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Launch trailer + gameplay video Eldest Souls

De game is vanaf nu beschikbaar.

Nieuwe video’s zijn online verschenen van Eldest Souls, een boss-rush action game die sinds vandaag te downloaden is in de Switch E-shop. De eerste video is een launch trailer, om de release van de game te vieren. De tweede video is van youtubekanaal Handheld Players, waarin alvast de eerste 23 minuten van de game worden laten zin. Beide video’s kun je hieronder bekijken.

In Eldest Souls zijn de oude Goden ontsnapt aan hun eeuwenlange gevangenschap en zijn uit op wraak. Door hun verwoestende krachten los te laten op de wereld veranderen weilanden in woestijnen en drogen rivieren uit. Jij bent de laatste hoop van de mensheid. Neem de rol aan van een eenzame krijger met slechts één doel: versla ze allemaal.