Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Ontvang binnenkort een speciale Porygon-Z in Pokémon Sword & Shield

Tijdens de finale op 7 augustus wordt de code bekendgemaakt!

Je kan binnenkort een speciale Porygon-Z ophalen in Pokémon Sword & Shield. Deze speciale versie is gebaseerd op de Pokémon die Jeong Sang-yoon vorig jaar gebruikte toen hij de Pokémon Trainers Cup won. Op 7 augustus zal de code worden vrijgegeven, dezelfde dag dat de finale van dit jaar is. De Porygon-Z is level 50, draagt een Silk Scarf bij zich, heeft een Timid nature, en heeft de Adaptabilitiy ability. Daarnaast zijn de vier aanvallen die deze Pokémon weet Hyper Beam, Thunderbolt, Dark Pulse en om mee af te sluiten Nasty Plot. De code zal dus tijdens het event in een livestream bekend worden gemaakt. Zodra de code beschikbaar is, zullen wij die delen. Deze code is wereldwijd te gebruiken; er zijn geen regiolocks op de codes.