Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Digimon Survive wederom vertraagd

Slecht nieuws voor alle digi fans

Digimon Survive is wederom vertraagd. Toei Animation heeft vandaag een financieel rapport naar buiten gebracht waarin de game verschoven is naar 2022, derde kwartaal. Niet veel later bevestigde uitgever Bandai Namco de vertraging. Het is niet de eerste keer dat de game vertraagd is. Na aangekondigd te zijn in 2018 werd de game eerst verwacht in 2019, waarna het vertraagd werd naar 2020. Eind vorig jaar werd de game al uitgesteld naar dit jaar, en nu zullen we dus nog langer moeten wachten.

Digimon Survive wordt een Survival SRPG die 2D en 3D combineert met veel verschillende genres. Gesprekken worden veelal weergegeven in 2D afbeeldingen en de speler zal verschillende keuzes krijgen die invloed hebben op het vervolg van je avontuur.