Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Super Mario 3D World + Bowsers Fury is best verkopende fysieke titel van de eerste helft van 2021

Dit zijn de drie best verkopende fysieke games!

Dankzij nieuwe informatie van GfK weten we nu dat Super Mario 3D World + Bowsers Fury al zijn fysieke competitie in Europa omver heeft weten te stoten. Zo was het de best verkopende fysieke titel in ons eigen kikkerlandje, Noorwegen, Zwitserland en verschillende andere Europese landen. Super Mario 3D World + Bowser’s Fury verscheen in februari dit jaar op de Nintendo Switch. Menno beoordeelde de game in zijn review met een prachtige 9,2. Op de tweede plek stond Fifa 2021 en op de derde plek eindigde Mario Kart 8.

Welke fysieke titels denk jij dat in de tweede helft van 2021 goed zullen presteren? Laat het ons weten in de reacties!