Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[Release Radar] Games om naar uit te kijken in week 30

Vera duikt elke week voor je in de aankomende releases en maakt een leuke selectie!

In onze rubriek Release Radar laat Vera je alvast kennis maken met een paar uitgelichte releases die komende week verkrijgbaar zijn in de eShop. Uit de veelal grote hoeveelheid releases maakt zij wekelijks een selectie voor je met enkele uitgelichte spellen. Ook deze week zijn er weer verschillende titels voor je op een rijtje gezet, welke aankomende week uitkomen.

The Great Ace Attorney Chronicles

Verschijnt op: 27 juli 2021
Prijs in de Nintendo eShop: €39,99

Wandel de rechtbanken in van Victoriaans Londen en Japan en roep “OBJECTION!”. Beleef vijf moordmysteries vol drama, humor, plottwist en onverwachte wendingen. Speel als de voorvader van Pheonix Wright; Ryunosuke Naruhodo. Praat met getuigen, ga op onderzoek en verzamel alle bewijsmaterialen zodat je elke zaak kunt oplossen. Ook wanneer dit jouw eerste Ace Attorney is, kun je met een gerust hart gaan spelen, er is namelijk een assistentiefunctie wanneer je op een dood spoor belandt.

NEO: The World Ends with You

Verschijnt op: 27 juli 2021
Prijs in de Nintendo eShop: €59,99

Fans hebben er lang op moeten wachten: het nieuwe verhaal in de serie van ‘The World Ends With You’! Rindo wordt gedwongen mee te doen aan de ‘Reapers Game’, wat betekent dat zijn leven op het spel staat. Maak gebruik van het paranormale vermogen en deins niet terug van gevechten op de straten van Shibuya. Kom er met jouw krachten achter hoe dit spannende verhaal zal aflopen. NEO: The World Ends With You is het vervolg op de cult classic The World Ends With You en zal in tegenstelling tot de eerste game helemaal speelbaar zijn in 3D. 

Samurai Warriors 5

Verschijnt op: 27 juli 2021
Prijs in de Nintendo eShop: €69,99

Na zeven jaar is het eindelijk tijd voor een nieuwe Samurai Warriors, waarin spelers terugkeren naar de historische periode waarin de eerste Samurai Warriors uit 2004 zich afspeelde. Het is aan officieren Nobunaga Oda en Mitsuhide Akechi om de conflicten tussen twee verschillende provincies beter in beeld te kunnen brengen. 27 Samurai Warriors mengen zich in de strijd, geef vijanden een flink pak slaag en geniet van de Japanse flair die dit spel met zich meebrengt.