Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Scoor alle Crash-games in één op de Switch met de Crash Bandicoot Crashiversary-bundel

De 25ste verjaardag van Crash Bandicoot wordt gevierd!

Er zijn inmiddels al flink wat Crash Bandicoot-games op Nintendo’s hybride console verschenen. Zo zijn de eerste drie delen uit de serie verkrijgbaar in de Crash Bandicoot N.Sane Trilogy-bundel en verscheen onlangs ook Crash Bandicoot 4: It’s About Time op de Switch. In 2019 werd ook Crash Team Racing: Nitro-Fueled naar de Nintendo Switch gebracht. Speciaal ter ere van de 25ste verjaardag van Crash Bandicoot brengt Activision een interessante bundel naar de Nintendo Switch: de Crash Bandicoot Crashiversary-collectie.

Deze collectie bevat alle hierboven genoemde titels en kost normaal gesproken €107,99. De bundel is nu echter met maar liefst 40% korting verkrijgbaar. Tot 27 juli betaal je slechts €64,79, een erg interessante deal dus. Mocht je wél alle platform-delen willen maar Crash Team Racing: Nitro-Fueled juist niet? Dan is er ook de Crash Bandicoot Quadrilogy-bundel aanschaffen. Deze bundel kost normaal €78,99 maar is tot 27 juli ook met korting te koop voor maar €47,39!

Onze review van Crash Bandicoot 4: It’s About Time lees je hier. De review van Crash Team Racing: Nitro-Fueled is hier te vinden. Over beide games waren wij enorm te spreken. Ga jij gebruik maken van een van deze bundels? Laat het ons hieronder weten!