Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Release datum Lost in Random bekend

De aankondiging werd gevierd met een nieuwe trailer!

Lost in Random werd vorig jaar aangekondigd, een nieuwe game van studio Zoink! Games. Het heeft even geduurd, maar de game heeft vandaag eindelijk een release datum gekregen. EA heeft via een trailer namelijk bekend gemaakt dat de game op 10 september verschijnt. De trailer kun je hieronder bekijken.

Lost in Random is een donker en vreemd sprookje waarin jij als hoofdpersonage Even speelt. Samen met haar vriend een levende dobbelsteen zal ze een donkere en gotische wereld moeten trotseren, waar ieders lot afhangt van een dobbelsteenworp. Verzamel munten om deze te ruilen tegen sterke aanvalskaarten. Gebruik deze in dobbelgevechten waarin je dobbelsteenvriend gebruikt wordt om de tijd stil te zetten en dodelijke combo’s op te bouwen. Kunnen jullie samen de kwaadaardige koningin verslaan en je zus redden?