Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nooit eerder vertoonde beelden van Earthbound 64 duiken op

Getoond op Spaceworld 1997!

Het verhaal achter Earthbound 64 (Earthbound 3) is een bijzondere, maar tevens eentje die tot teleurstelling van veel fans heeft geleid. Earthbound is de Westerse naam voor de in Japan enorm geliefde Mother-serie. Nadat in 1995 een Engelstalige versie van Mother 2 verscheen onder de naam ‘Earthbound’ hebben wij een derde deel hier nooit mogen ontvangen. De ontwikkeling van dit derde deel begon aanvankelijk op de Super Nintendo en werd daarna doorgezet op de Nintendo 64. Beide versies verschenen echter nooit, ondanks dat de Nintendo 64-versie al ver in de ontwikkeling gevorderd was.

Nu zijn er unieke beelden opgedoken van Earthbound 64, welke Nintendo in 1997 toonde op hun eigen beurs genaamd Space World. De beelden zijn niet erg lang, maar wel enorm tof om te zien. Wist je trouwens dat Denis onlangs een uitgebreide special heeft geschreven over Nintendo’s Spaceworld? Deze kun je hier vinden en ook zeker de moeite waard om te checken!