Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Content tour Death’s Gambit: Afterlife

Een video laat zien welke nieuwe content er allemaal naar de Switch versie komt

Tijdens het IGN Summer of Gaming event afgelopen juni werd Death’s Gambit: Afterlife aangekondigd. Dit is een vernieuwde versie van Death’s Gambit, een populaire pixel-art platformer uit 2018. Aangezien deze versie met een heleboel verbeteringen en nieuwe content komt, heeft IGN nu een video online gezet waarin dat wordt laten zien. De video kun je hieronder bekijken.

In deze 2D platformer speel jij als Sorun, een ridder die door Death weer tot leven is gewekt met als doel de bron van onsterfelijkheid te vernietigen. Tijdens je avontuur neem je het dan ook op tegen monsters en andere ondoden. Naast veel platform actie bevat Death’s Gambit: Afterlife ook de nodige RPG-elementen. Een releasedatum is nog niet bekend.