Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Volgende week komen nieuwe SNES-spellen beschikbaar voor Nintendo Switch Online-leden

Vanaf 28 juli kun je als Nintendo Switch Online-lid zijnde weer drie extra SNES-spellen spelen.

Voorheen gaf Nintendo nog maandelijks nieuwe NES- en SNES-spellen weg aan Nintendo Switch Online-leden, maar hier zijn ze al even van afgestapt. Tegenwoordig komen ze op willekeurige momenten uit. Vandaag heeft Nintendo bekendgemaakt dat we volgende week weer drie titels kunnen verwachten. Deze drie spellen zullen vanaf 28 juli gratis te spelen zijn voor iedereen die een Nintendo Switch Online-lidmaatschap heeft.

Wat we als eerste al zien, is dat er deze keer geen enkel NES-spel zal worden toegevoegd, het zullen dus alleen maar spellen voor de SNES zijn. Vanaf 28 juli kun je Claymates, Jelly Boy en Bombuzal spelen. Hieronder kun je de aankondigingstrailer bekijken voor deze 3 SNES-spellen.