Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Super Bomberman R Online al meer dan 3 miljoen keer gedownload en dat viert Konami

Konami viert de knallende downloadcijfers van Super Bomberman R Online!

Super Bomberman R Online doet het erg goed qua downloads. Het spel is inmiddels al meer dan drie miljoen keer gedownload. Konami heeft deze cijfers naar buiten gebracht en laat tevens weten dit succes te vieren met een speciale beloning voor spelers. Iedereen die Super Bomberman R voor 25 juli gaat spelen, kan 500 Bomber-coins ontvangen. Deze spelvaluta kan worden gebruikt om nieuwe outfits te kopen en verschillende andere spelitems te ontgrendelen in de winkel.

Super Bomberman R Online is sinds mei beschikbaar in de Switch eShop en is geheel gratis te spelen. Het spel is een battle royale-game welke je met maximaal 64 spelers tegelijk kunt spelen. In het spel worden alle spelers verdeeld over 16 stages en hoe langer je in leven weet te blijven, hoe verder je uiteindelijk komt om in de eindstrijd te belanden. Bovendien biedt de titel veel mogelijkheden om je personage te veranderen met verschillende kostuums, accessoires, maar ook met de zogeheten bomskins die invloed hebben op de explosie.