Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Summer Games 2021 zijn begonnen in Overwatch

Overwatch Summer Games 2021 Mei Symmetra
Drie weken lang kun je weer diverse voorwerpen vrijspelen en genieten van Lùcioball (Remix).

In oktober 2019 verscheen Overwatch voor de Nintendo Switch. De game was eerder al op andere platformen te spelen maar ook Switch-eigenaren kunnen sindsdien eind 2019 aan de slag met deze titel. Voor deze game zijn er een aantal evenementen die elk jaar terugkomen, zoals de Summer Games. Dit evenement is nu begonnen en duurt drie weken.

Tijdens de Summer Games kun je allereerst icons, sprays, skins, emotes en intros vrijspelen. In totaal zijn er 8 nieuwe skins, 2 nieuwe emotes en 1 nieuwe intro toegevoegd. Verder kun je ook nog heel wat skins, emotes en intros van de afgelopen jaren vrijspelen als je deze nog niet hebt. Daarnaast zijn er elke week de weekly challenges. Als je negen matches speelt in welke modus dan ook krijg je een player icon, na 18 matches krijg je een een spray en na 27 matches krijg je een skin. Ook zijn voor dit evenement weer de speciale modi Lùcioball en Lùcioball Remix teruggehaald, waarbij je als het ware voetbalt met het karakter Lùcio.

Meedoen met de Summer Games 2021 kan tot en met 10 augustus. Benieuwd naar de skins van dit jaar? Bekijk dan de launch trailer van dit evenement hieronder.