Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Bekijk de eerste beelden van het sprookjesachtige Cris Tales

Een reis door de tijd en door een prachtige omgeving, die jij moet redden!

Ga vanaf vandaag met Crisbell, Christopher, Matias en Wilhelm op avontuur en red hun stad van de ondergang, die jij als tijd magiër al kan zien. Cris Tales is een liefdesbrief naar de klassieke JRPG-spellen, met turn-based gevechten en een interessante verhaallijn. Daarnaast is de grafische vormgeving erg kleurrijk en vrolijk. Stop de tijdkeizerin en red de toekomst van het land, nu het nog kan! In de game speelt tijdreizen dan ook een grote rol. Zo kun je tijdens de gevechten onder andere schakelen tussen het heden, verleden en de toekomst.

Cris Tales is vanaf vandaag beschikbaar in de eShop voor €39,99. Ben je er nog niet helemaal over uit of dit iets voor jou is? Kijk dan mee naar de eerste gameplay beelden. Mocht je geinterreseerd zijn dan kun je ook een demo downloaden om het spel al wat uit te proberen.