Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Streets of Rage 4 – Mr. X Nightmare DLC krijgt nieuwe gameplaybeelden

Ga samen met de helden van het hoofdverhaal nog een tikkeltje verder!

Nieuwe beelden zijn opgedoken van de DLC van Streets of Rage 4: Mr. X Nightmare. Deze DLC zet het hoofdverhaal van het hoofdspel voort en introduceert een drietal nieuwe personages. Naast de nieuwe karakters introduceert deze DLC ook een nieuwe survival modus met wekelijkse uitdagingen, nieuwe wapens en vijanden. Genoeg nieuwe dingen om te beleven als je een fan bent van deze reeks! Ben je benieuwd naar hoe deze nieuwe toevoeging eruit ziet? Bekijk dan vooral de gameplay in de onderstaande video:

Deze DLC is nog niet op de Nintendo Switch beschikbaar omdat zich helaas een onbekende fout heeft voorgedaan. Ze verwachten deze fout spoedig te hebben hersteld, zodat ze de DLC alsnog snel naar de Switch kunnen brengen.