Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Mini Nanoblocks figuursets van Kirby komen naar Japan

Maar liefst zes Nanoblocks mini-figuurtjes zijn te verzamelen!

Wie kent hem niet? Kirby, de roze transformerende held van de gelijknamige Nintendo-franchise. Met recht kan gezegd worden dat het één van Nintendo’s populairste karakters is. En met populariteit komt merchandise.

Uit een vermelding op de site van de Japanse (electronica-)winkel Rakuten is bekend geworden dat Kirby zijn eigen mini Nanoblock-serie krijgt. Op afbeeldingen is te zien dat er diverse figuurtjes uit het Kirby universum te verzamelen zijn. Zo zijn ook Waddle Dee en Metaknight vertegenwoordigd naast Kirby. Kirby zelf is te verzamelen in drie verschillende kenmerkende poses. Zo kent de serie een zuigende Kirby en ook een vliegende Kirby.

Deze samenwerking tussen Nintendo en Nanoblocks is overigens niet nieuw. Er zijn al diverse Pokémon- en Mariosets verschenen.

Bekijk foto’s van de nieuwe Kirby Nanoblocks-figuurtjes hieronder: