Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Japanse juwelierszaak U-Treasure toont gouden Pikachu ketting

Binnenkort shinen met wat Pokémon-bling?

Wie van mooie sieraden en Pokémon houdt moet de Japanse juwelierszaak U-Treasure in de gaten houden. In het verleden pronkten ze al met verschillende sieraden in Pokémon-thema. Zo zijn er onder anderen reeds een Riolu/Lucario-ring, Eevee-ring, Mew-ring, elektrische Pokémon-ketting en verschillende Pikachu-kettingen verschenen.

Het nieuwste sieraad waar U-treasure mee komt is echter een gouden ketting van Pikachu op een Pokéball. Het is een ontwerp waar het bedrijf al eerder mee is gekomen, echter was deze nog niet in het goud verkrijgbaar. De gouden versie mag dan wel 17.600 Japanse Yen kosten (omgerekend zo’n 135 euro) maar dan heb je ook wat. Goed nieuws voor ons Nederlanders: ze verschepen de sieraden wereldwijd. Dus ook jij kan binnenkort met wat Pokémon-bling shinen!

Hieronder een collectie afbeeldingen van diverse Pokémon-sieraden, waaronder de gloednieuwe gouden Pikachu-ketting: