Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Het volgende nummer van Pokemon 25: The Album is nu te luisteren!

Pokemon 25
Het is tijd voor Take it Home van Mabel!

Pokémon bestaat dit jaar 25 jaar en dat wordt uitgebreid gevierd. Zo is voor deze viering het label P25 Music opgericht. Deze herfst verschijnt ook Pokemon 25: The Album met speciale nummers van onder andere Katy Perry, J Balvin, Post Malone, en meer. In mei konden we Katy Perry’s Electric al beluisteren en nu is het tijd voor het volgende nummer.

Het volgende nummer is “Take it Home” van Mabel en is nu te luisteren op Youtube en verschillende streamingdiensten. Alhoewel het nummer geen muziekvideo heeft, kun je ‘m wel hieronder luisteren. Pokemon 25: The Album zal op 16 oktober dit jaar verschijnen.

Wat vind jij van dit nieuwe nummer? Laat het ons hieronder weten!