Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Ultimate Chicken Horse krijgt een fysieke release voor Nintendo Switch

Party-platformer Ultimate Chicken Horse krijgt in oktober een fysieke release

Merge Games en Clever Endeavor Games gaan een samenwerking aan om een fysieke release van het spel Ultimate Chicken Horse uit te brengen. Dit is de eerste keer dat beide partijen een fysieke game uitbrengen, ook komt het spel met veel leuke goodies en collectables.

Ultimate Chicken Horse is een party-platformer waarbij je samen met je vrienden een level gaat bouwen. Je kan allerlei obstakels in de weg zetten zodat het moeilijker wordt om het einde te bereiken. Zodra het level af is ga je hem spelen, en als jij het wel haalt en je vrienden niet, krijg je punten! De fysieke versie bevat een sleutelhanger, een soundtrack code en een boekje over het spel. Ook zijn alle huidige updates erin verwerkt. De fysieke versie staat gepland voor oktober, ga jij deze uitproberen met je vrienden?

Bekijk hieronder een trailer voor Ultimate Chicken Horse!