Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Krijg een Palamute Monstie met nieuwe update Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin

Monster Hunter Stories
Verder komen er 2 nieuwe co-op quests en 1 nieuwe subquest naar dit spel met de nieuwe update.

Begin deze maand werd al aangekondigd dat Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin heel wat updates zal krijgen na de release. Ook werd toen al de roadmap voor de eerste vijf updates vrijgegeven. De laatste van deze vijf updates komt in oktober uit, terwijl de eerste update vanaf vandaag al te downloaden is.

Deze allereerste update staat volledig in het teken van Palamute; je kunt nu namelijk een Palamute Monstie krijgen. Dit doe je door een ei uit te laten komen die je kunt krijgen door de co-op quest ★5 (Explore) Palamute Den te voltooien. Verder brengt deze update ook nog de co-op quest ★8 (Explore) Palamute Home met zich mee, evenals de subquest ★8 (Special) Throw Me a Bone en het Melynx Inc. Exchange Item Palamute Ticket. Ook bevat deze update diverse bugfixes en tekst revisies.