Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

De release voor Pokémon Unite is bekend!

Pokemon Unite keyart
Volgende week verschijnt Pokémon Unite.

Vanaf 21 juli zal Pokémon Unite beschikbaar zijn op de Nintendo Switch (smartphones ontvangen het spel in september). Dit maakt The Pokémon Company vandaag bekend. Deze unieke Pokémon-game is een strategisch 5 tegen 5 gevecht waarin je goed moet kunnen samenwerken.

Het free-to-start spel laat spelers die voor 31 augustus 16:59 2021 inloggen een gratis Unite-Licentie voor Zeraora ontvangen. Hierdoor kunnen spelers deze Pokémon gebruiken tijdens gevechten. Andere Pokémon zijn ook in het spel verkrijgbaar met verdienbare currency. Ook is het mogelijk echt geld te gebruiken om Pokémon en skins aan te schaffen.

Zeraora is een sterke Pokémon die in Unite niet alleen snel, maar kan ook flinke schade toebrengen. Zijn Unite-aanval, Plasma Gale, vuurt een krachtige elektrische aanval die het hele getroffen gebied omhult in plasma.
 

Ter ere van de aankondiging is er een speciale trailer onthuld voor het spel.