Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

The Legend of Zelda: Skyward Sword HD krijgt releasetrailer

Nu de release bijna een feit is krijgen we een prachtige releasetrailer voorgeschoteld.

The Legend of Zelda: Skyward Sword HD verscheen zo’n 10 jaar geleden voor de Nintendo Wii maar vanaf aanstaande vrijdag is het voor Nintendo Switch-bezitters mogelijk om de game in HD opnieuw te gaan beleven. Om de aankomende release te vieren was Nintendo zo vriendelijk om een gloednieuwe trailer vrij te geven.

Het spel zal volledig in HD verschijnen en wordt zo aangepast dat je ook op de Switch Lite het spel kunt spelen. Zo kun je namelijk het spel met knoppen gaan besturen, maar ook door middel van bewegingsbesturing. Naast verbeterde graphics kent de game nog allerlei verbeteringen. Denk hierbij aan een verbeterde framerate, het automatisch opslaan van vorderingen maar ook verbeteringen aan de uitleg, hulp en informatie die het spel geeft. Eerder deze week werd ook bekend dat je in de HD-versie zelf de camera kan besturen.

Ben jij klaar om dit nieuwe avontuur geheel in HD te gaan beleven?