Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Mario Kart Tour krijgt Los Angeles Tour – racen in honkbaloutfit

Klaar voor de start? Een nieuwe tour gaat vandaag van start!

Het is voor Mario Kart Tour-spelers alweer tijd voor een gloednieuwe tour. Vanaf vandaag kun je namelijk mee racen in de Los Angeles Tour welke tot 28 juli zal duren. Al sinds de release wordt de mobiele game van Nintendo met grote regelmaat voorzien van onder andere nieuwe characters, outfits en banen. Dit keer geen nieuwe track maar wel een geweldig honkbaloutfit voor Mario inclusief een nieuwe kart.

De nieuwe tour wordt door Nintendo afgetrapt met een bijbehorende trailer en deze kun je hieronder bekijken. Mario Kart Tour is gratis te downloaden voor mobiele apparaten. Ben je benieuwd hoe de Mario Kart-serie nu eigenlijk is ontstaan? Denis vertelt het je in zijn nieuwste special!