Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

EA maakt zich er ook met FIFA 22 makkelijk vanaf op de Switch – Legacy Edition aangekondigd

FIFA 22
Opnieuw hoeven Switch-bezitters weinig nieuws van de nieuwe FIFA te verwachten.

FIFA 22 is inmiddels aangekondigd en zal ook naar de Nintendo Switch komen. En terwijl EA vol trots allerlei nieuwigheden aangekondigd voor de nieuwste versie in de FIFA-reeks, gaat dit niet op voor de Nintendo Switch-versie. FIFA 22 voor de Switch zal namelijk opnieuw een “Legacy Edition” worden en zal hierdoor naar verwachting vooral erg veel op de eerdere versies lijken. Wel worden doorgaans spelers en clubs actueel gemaakt middels een update maar echte veranderingen hoeven we niet te verwachten.

FIFA 22 moet op 1 oktober dit jaar in de winkels komen te liggen. Het is al de zoveelste keer dat de Nintendo Switch een Legacy Edition krijgt, wat aangeeft dat EA maar weinig moeite steekt in deze versie. Onderstaande trailer behoort bij de onthulling van FIFA 22, maar Switch-bezitters kunnen ‘m misschien maar beter niet bekijken…

Wat vind jij van de zoveelste Legacy Edition op de Nintendo Switch? Laat het ons hieronder weten!