Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Bai Qu: Hundreds of Melodies krijgt nieuwe gameplaybeelden

Liefde zit verstopt in een onverwacht hoekje!

Bai Qu: Hundreds of Melodies is al een aantal dagen uit voor de Nintendo Switch. Inmiddels zijn er nieuwe gameplay beelden verschenen welke je hieronder kunt bekijken. Een perfecte manier om te kijken of het spel wat voor je is dus! Bai Qu: Hundreds of Melodies is een Slice-Of-Life Visual Novel die gaat over een nogal bijzondere ontmoeting. Tijdens een bezoek aan zijn zieke vader ontmoet de student Wei Qiuwu de muzikante Li Jiayun. Deze ontmoeting schijnt niet zomaar een ontmoeting te zijn en beide personen ontwikkelen gevoelens voor elkaar. Toch staat het koppel genoeg hindernissen te wachten, zullen ze hier samen uitkomen? Het spel bevat een verhaallijn die 8 tot 12 uur duurt en bevat daarnaast verschillende eindes.

Ben je een fan van Visual Novels? Laat het ons weten in de reacties!