Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Na Nexomon: Extinction komt ook het eerste deel van Nexomon naar de Switch

Nexomon Header
Het spel moet binnenkort voor verschillende consoles uitkomen.

Vorig jaar kwam Nexomon: Extinction uit voor onder andere de Nintendo Switch. De Nexomon-reeks is natuurlijk, zoals de naam doet vermoeden, gebaseerd op Pokémon. Wel brengt de Nexomon-reeks genoeg vernieuwingen met zich mee. Nexomon: Extinction is het tweede deel van deze reeks, maar het eerste deel is nooit op de Switch verschenen. Wel is deze game een paar jaar geleden verschenen voor mobiele platformen, maar een versie voor consoles waaronder de Nintendo Switch is nu ook onderweg.

Ook Nexomon staat in het teken van een wereld ontdekken en Nexomon vangen. Je kunt immers meer dan 300 unieke Nexomon in dit eerste deel tegenkomen en vangen. Lukt het jou om het perfecte team van Nexomon te maken waarmee je andere sterke Tamers en Nexomon kunt verslaan?

Het eerste deel van Nexomon komt binnenkort uit voor de Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One-reeks en Xbox Series X|S. Een exacte releasedatum is helaas nog niet gegeven. Benieuwd naar de eerste beelden van deze game? Bekijk hieronder de aankondigingstrailer.