Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Ontmoet Reverto in nieuwe trailer – Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin

Monster Hunter Stories
Hype? Hype!

Het is zover, het is zover! Vandaag komt Monster Hunter Stories 2 uit! Ben je al bezig met downloaden? Moet je nog naar de winkel om een kopie op te halen? Of ben je ook een nachtbraker die te vroeg is? Om je in de tussentijd zoet te houden hebben we hier een trailer voor Reverto, een Hunter en Lilia’s rechterhand!

Reverto wordt als volgt omschreven:
Een zeer vaardige Hunter. He doet dienst als de rechterhand van Lilia en werkt samen met haar en de Royal Scriveners. Ondanks dat hij een Hunter is, kan hij de band die Riders en monsters vormen goed waarderen. En dat betekent dat hij je graag helpt waar hij kan!

Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin komt vandaag uit. Er zijn ook al meer karakter trailers te vinden. Zo hebben we Kayna en Alwin al belicht, en kun je de trailer voor Avinia hier vinden.