Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Fysieke versie Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin heeft toch geen download nodig

Wel komt er een Day-1 Patch beschikbaar die ongeveer 0,5GB in beslag zal nemen.

Afgelopen week meldden wij jullie nog dat de fysieke versie van Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin waarschijnlijk een flinke download nodig heeft. Een lezer van de website Nintendo Everything zag hier namelijk een melding over staan op het doosje van de game. Volgens het doosje zou er namelijk een download van maar liefst 15GB nodig zijn om de fysieke versie te spelen. Dit is vooral opvallend omdat de digitale versie van het spel maar 13,5GB nodig heeft.

Ook Capcom heeft dit nieuws natuurlijk overal zien staan en heeft dan ook met een tweet meer informatie naar buiten gebracht. Ze geven namelijk al aan dat de fysieke versie geen download nodig heeft om het spel te kunnen spelen. De digitale versie heeft wel nog steeds 13,5GB ruimte nodig op de Switch. Daarnaast komt er een Day-1 Patch beschikbaar op de releasedag. Deze patch neemt ongeveer 0,5GB ruimte in beslag.