Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Releasedatum bekend voor Danganronpa Decadence

Danganronpa Decadence Keyart
Nog een paar maanden wachten!

Eerder dit jaar werd Danganronpa Decadence aangekondigd voor de Switch. Dit is een collectie van drie eerdere Daganronpa spellen, plus een bordspel uit één van de visual novels die nu is uitgewerkt tot een volwaardige game. Vier games voor de prijs van één dus. Helaas kon Spike Chunsoft tijdens de aankondiging nog geen release datum geven, dus fans van de serie zitten al een tijdje met smart te wachten op verder nieuws. Dat nieuws is er gelukkig vandaag gekomen: De game staat gepland voor 3 december. Naast de bundel, die overigens alleen fysiek te krijgen zal zijn, zullen de games ook los aangeboden worden. Deze zijn ook vanaf 3 december te downloaden.

Danganronpa 1, 2, en V3 zijn Visual Novels waarin jij en je klasgenoten geforceerd worden om deel te nemen aan een dodelijk spel. Al snel vallen er doden en de enige manier om te overleven is om de moordenaar eruit te pikken tijdens de Class Trials. Maar wie kan je vertrouwen en wie niet? En sterker nog, vertrouwen je klasgenoten jou wel? De vierde game in de bundel, Danganronpa S: Ultimate Summer Camp, gooit het echter over een hele andere boeg. Dit is namelijk een bordspel in plaats van een visual novel, en hierin komen alle personages uit alle games bijeen om het tegen elkaar op te nemen.