Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nieuwe Grand Prix Tetris 99 staat in het teken van Mario Golf

Behaal 100 punten in Tetris 99 om een Mario Golf: Super Rush-thema te krijgen!

De gratis te spelen Tetris 99 op de Nintendo Switch wordt door Nintendo nog regelmatig voor zien van leuke evenementen in de vorm van een Grand Prix. Inmiddels is er ook een nieuwe Grand Prix aangekondigd en deze staat dit keer volledig in het teken van de net verschenen Switch-titel Mario Golf: Super Rush. Je kunt vanaf 9 juli aanstaande meedoen en de Grand Prix loopt dan dit hele weekend. Ook dit keer wordt je beloond met een mooi thema wanneer je 100 punten weet te behalen, deze keer in het teken van Mario Golf: Super Rush.

Mario Golf: Super Rush is nu verkrijgbaar op de Switch en onze review vind je hier. Ga jij proberen het nieuwe thema vrij te spelen met jouw Tetris-skills?