Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Metallic Child krijgt geanimeerde trailer

Geanimeerd door niemand minder dan Studio Trigger!

Crest en Studio HQ hebben een nieuwe trailer online gezet voor Metallic Child, een rogue-lite actie game die eind dit jaar op de Switch zal verschijnen. De trailer is geheel geanimeerd door studio Trigger, een animatie studio die vooral anime fans vast bekend in de oren klinkt. Deze studio is bijvoorbeeld verantwoordelijk voor populaire anime “Kill a Kill” en “Little Witch Academia¬†” De trailer kun je hieronder bekijken.

Wanneer je Metallic Child opstart wordt je per ongeluk gekoppeld aan een android genaamd Rona. Rona is op zoek naar hulp in het universum, maar kan niet uit zichzelf bewegen. Gelukkig kan jij dit voor haar doen, en voordat je het weet help je haar vechten tegen een opstand van robots in een space laboratorium genaamd “Life Stream.” Door verschillende wapens en core vaardigheden te gebruiken en enorme vijanden te verslaan kom je steeds een stapje dichter bij de waarheid achter deze opstand. Metallic Child verschijnt op 6 september op de Switch.