Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

YS IX: Monstrum Nox, kijk mee met de eerste gameplay beelden

Stap nogmaals in de schoenen van avonturier Adol Christin.

YS IX: Montrum Nox was het cadeautje van afgelopen week. Terwijl het spel al maanden als releasedatum aanstaande vrijdag (9 juli 2021) had, was het opeens mogelijk om hem een week eerder al te spelen. Monstrum Nox is het vervolg op Lacrimosa of Dana, wat een echt pareltje is op de Nintendo Switch. De spellen zijn met gemak te volgen wanneer je niet bekend bent met de serie.

De eerste gameplaybeelden laten de eerste 44 minuten zien van dit nieuwe verhaal, waarin je als Adol Christin in de gevangenis terecht komt en daar een vloek over je heen krijgt. Vanaf dat moment ben je een Monstrum, met speciale krachten ga je samen met 5 andere Monstrums het gevecht aan.