Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Animal Crossing: New Horizons krijgt eigen Monopoly versie

Verzamel Nook Miles in Animal Crossing: New Horizons Monopoly!

Hoewel er nog geen officiële aankondiging is gedaan, is er wel een nieuwe Monopoly-versie verschenen. Dit keer gaat het om een Monopoly-versie van Animal Crossing: New Horizons. Reddit-gebruiker calysunflower zegt het spel gekocht te hebben bij de Amerikaanse keten Walmart. Het is nog niet bekend wanneer de officiële aankondiging van deze nieuwe editie komt, maar dit kan niet meer lang duren.

Uit de foto’s is op te maken dat deze Monopoly-versie verschillende veranderingen heeft ondergaan vergeleken met het origineel. Zo zijn er vier speelstukken van vier verschillende Villagers. Daarnaast is het de bedoeling in deze versie om de meeste Nook Miles te verdienen door decoraties te kopen. Ook maken de Algemeen Fonds-kaarten plaats voor Nook Miles-kaarten en zijn te gebruiken om grondstoffen en Bells te ruilen. Verder kun je, net zoals in het spel zelf, insecten, vissen en fruit verzamelen. Ben je benieuwd naar hoe het spel eruit ziet? Bekijk hieronder alvast een aantal foto’s die Reddit-gebruiker calysunflower heeft gemaakt.