Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Numskull Presents aangekondigd voor 18 juli

Er komt weer een nieuwe Numskull Presents aan!

Aankomende donderdag kunnen we een nieuwe Numskull Presents verwachten. Dit heeft Numskull Games onlangs aangekondigd. Het is inmiddels alweer de vierde Numskull Presents en deze wordt uitgezonden via Numskull Games YouTube kanaal. Numskull Presents is een presentatie waar we wat nieuws kunnen verwachten over aankomende spellen. Tijdens de aankomende presentatie krijgen we onder andere meer informatie én nieuwe beelden te zien van de aankomende game RICO London. Ook komt de aankomende game Gearshifters voorbij, welke in ontwikkeling is bij Red Phantom Games.

De nieuwe Numskull Presents is aankomende donderdag om 18:00 uur Nederlandse tijd te kijken. Uiteraard vind je het nieuws van de presentatie daarna ook op Daily Nintendo.