Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Kom meer te weten over de combat in Guardians of the Galaxy

Guardians of the Galaxy keyart
Benieuwd naar meer informatie over de gameplay van de nieuwe Guardians game? GameInformer got you covered.

Afgelopen E3 kondigde Square Enix Guardians of the Galaxy aan voor onder andere de Switch. In deze nieuwe singleplayer game zul je spelen als Star Lord, de leider van de Guardians of the Galaxy. Tijdens het spel zullen jij en je team het universum moeten redden terwijl je onderweg verschillende bekende Marvel-personages en nieuwe ontmoet.

In een nieuwe video van GameInformer laat de senior gameplay director meer los over verschillende gameplay elementen. Zo ook het speciale Guardian Request System wat zorgt dat je de krachten van de andere Guardians kunt gebruiken.

Alle versies van het spel zullen op 26 oktober dit jaar verschijnen.