Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[Giveaway] Win Ary and the Secret of Seasons voor de Switch

Want we hebben wat te vieren!

Momenteel kun je op Daily Nintendo meedoen aan meerdere giveaways, maar ook op ons Instagram-account hebben we momenteel een toffe winactie voor je. We verloten namelijk één fysiek exemplaar van Ary and the Secret of Seasons voor de Nintendo Switch. De reden? Die zie je hieronder alvast afgebeeld. We hebben namelijk de 1000 volgers op Instagram bereikt, en daar zijn we jullie enorm dankbaar voor! Deelnemen gaat volledig via ons Instagram-account. Door ons te volgen, de post te liken én daaronder een reactie te plaatsen doe je vanzelf mee. Klik op onderstaande link om naar de winactie te gaan en voor meer informatie.

Voor het gemak nemen we de andere giveaways op onze website ook nog even met je door! Vandaag is nanelijk de laatste dag dat je mee kunt doen met onze Pokémon kleding giveaway. We geven namelijk 3x een artikel uit de collectie naar keus weg. Vergeet dus niet om mee te doen als je dat nog niet hebt gedaan! Daarnaast kun je tot 9 juli meedoen met onze Juiced! giveaway, waar we maar lieft 5 exemplaren van verloten.