Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

No More Heroes 3 trailer showcased Death Rain en Death Slow

No More Heroes III keyart
De trailers voor dit nieuwe deel van No More Heroes blijven maar komen!

Marvelous! heeft wederom een nieuwe overview trailer online gezet van No More Heroes 3, welke deze keer de Death Rain en Death Slow mechanics laat zien. Dit zijn twee moves waarmee Travis door middel van zijn zwaard op spectaculaire manier zijn tegenstander in mootjes hakt. Je kunt de trailer hieronder bekijken. De game staat gepland voor release op 27 augustus.

In No More Heroes 3 kruip je opnieuw in de huid van Travis en neem je het opnieuw op tegen bizarre tegenstanders. Deel 3 zal bovendien nog bloederiger en intenser gaan worden dan de eerdere delen. Kijk jij uit naar deze game in augustus dit jaar? Laat het hieronder weten in de vorm van een reactie.