Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[Giveaway] Win 3x een artikel naar keuze uit gloednieuwe Pokémon kleding collectie van Zavvi!

Zavvi lanceert een gloednieuwe pokémon kleding collectie en dat vieren we met een geweldige givaway!

De Pop Culture shop Zavvi lanceert per vandaag een gloednieuwe Pokémon kleding collectie, geheel in het teken van de zomer. Deze limited edition collectie biedt volledig gelicenseerde Pokémon kleding gebaseerd op de Pokémon Sun & Moon-games. De nieuwe collectie geeft Pokémon-fans direct een zomergevoel met velle kleuren, veel bloemaspecten en bovenal gedurfde ontwerpen. Natuurlijk ontbreken velen iconische Pokémon ook niet!

Met de collectie, bestaande uit onder andere t-shirts, schoenen en tassen, kun je jouw gardarobe een unieke zomerse tint geven. Neem dus zeker een kijkje op de website van Zavvi, want voor elke Pokémon-fan is er wel wat leuks! Om de lancering van deze exclusieve collectie te vieren mogen wij in samenwerking met Zavvi een exclusieve giveaway organiseren.

Wat kun je winnen?

We verloten maar liefst 3 keer één artikel naar keuze* uit deze nieuwe collectie. Wanneer jij één van de gelukkige winnaars wordt, mag je dus een artikel naar wens uitkiezen. Uitsluitend de sneakers vallen hier niet onder en kunnen niet gekozen worden.

Hoe maak je kans?

Meedoen is simpel! Laat hieronder weten met welk artikel uit de nieuwe zommercollectie jij graag de zomer wilt doorbrengen. Neem dus vooral een kijkje naar de collectie. Meedoen kan tot en met 4 juli aanstaande. Om te kunnen reageren heb je een account nodig op onze website. Heb je nog geen account? Maak ‘m hier (gratis) aan!

Redactionele crew alsmede moderators op de website van Daily Nintendo zijn uitgesloten van deelname. De winnaars worden zo snel mogelijk na de laatste dag van deelname bekend gemaakt. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaars mogen één artikel uit de nieuwe collectie naar wens kiezen, echter kunnen de sneakers niet worden gekozen. Daily Nintendo erkent geen enkele aansprakelijkheid als gevolg van deze prijsvraag.