Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[Release Radar] Uitgelichte releases week 27

Vera duikt elke week voor je in de aankomende releases en maakt een leuke selectie!

In onze rubriek Release Radar laten we je alvast kennis maken met een paar uitgelichte releases die komende week verkrijgbaar zijn in de eShop. Uit de veelal grote hoeveelheid releases maken wij wekelijks een selectie voor je met enkele uitgelichte spellen. Ook deze week hebben we weer verschillende titels voor je op een rijtje gezet, welke aankomende week uitkomen.

Out of Line

Verschijnt op: 7 juli 2021
Prijs in de Nintendo eShop: €10,99

Out of Line is een prachtig 2D actie-avonturenspel bomvol uitdagende puzzels. In het spel volg je hoofdpersonage San, die een missie heeft: ontsnappen uit de fabriek die hij ooit zijn thuis noemde. Duik in een verhaal met een mysterieus tintje, maak nieuwe vrienden onderweg en geniet vooral van deze handgeschilderde adembenemende wereld. In deze filosofische game zal dit leiden tot veel existentiële ontdekkingen en thema’s die slaan op het leven van jou als speler. Het wordt veel puzzelen in deze prachtig vormgegeven wereld.

Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin

Verschijnt op: 9 juli 2021
Prijs in de Nintendo eShop: €59,99

9 juli is het eindelijk zover: we mogen monster eieren zoeken, ze laten uitkomen en met de monsters op avontuur gaan! In RPG Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruins ga je mee op reis in de wereld van Monster Hunters. Met vriendelijke monsters genaamd Monsties kan jij alles aan! De hoofdpersonage is het kleinkind van Red, een legendarische monster hunter. Hij heeft een ei achtergelaten van een Rathalos, die heel veel vernieling aan zou kunnen richten wanneer hij niet in de juiste handen terecht komt. De lange demo is al te spelen voor als je echt niet kan wachten!

Ys IX: Monstrum Nox

Verschijnt op: 9 juli 2021
Prijs in de Nintendo eShop: €59,99

Na de het prachtige spel Ys VIII: Lacrimonsa of Dana is het al bijna tijd voor Ys IX: Monstrum Nox, waarin je weer speelt als Adol. De hoofdpersonage is vervloekt door een mysterieuze vrouw, waardoor hij een Monstrum wordt: dit is iemand die monsters kan bezweren. Om te ontsnappen uit de stad Balduq is het nodig om met 5 andere monstrums samen te werken met elk hun unieke vaardigheden. Stop jij de Grimwald Nox, een schaduw met een duistere dimensie, die dreigt de wereld te overschaduwen?

Welke nieuwe release wil jij absoluut niet missen? Laat het ons weten in een reactie!