Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Aftellen tot 9 juli met launch-trailer Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin

Monster Hunter Stories
De release van Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin is bijna een feit!

Kijk jij ook zo uit naar Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin? Wij op de redactie kunnen in elk geval niet wachten om met de game aan de slag gaan, daarom delen we met veel plezier een gloednieuwe launch-trailer met je. In deze gloednieuwe Monster Hunter-titel keert de Felyne Navirou terug om een avontuur te beleven met een Razewing Rathalos. In tegenstelling tot Monster Hunter is Monster Hunter Stories een RPG met turn based combat. Deze game draait om het bevrienden van de monsters in plaats van het afslachten, en de grafische stijl is dan ook een stuk vriendelijker.

Mocht je écht niet meer kunnen wachten of twijfel je nog of deze game iets voor jou is? Je kunt Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin alvast uitproberen met de gratis demo in de eShop. Ga jij de game in huis halen?