Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Switch beelden Sky: Children of Light

De free-to-play game van de makers van Journey is nu te spelen op de Switch.

Sky: Children of Light is sinds gisteren beschikbaar voor de Nintendo Switch. De game is free-to-play, waarbij iedereen de main story arc kan spelen en met acht anderen de game kan ontdekken. Voor iedereen die zich afvraagt hoe dit er uitziet heeft youtube kanaal Super Nintendad een video online gezet met gameplay. Deze video kun je hieronder bekijken.

In Sky: Children of the Light verken je een magisch koninkrijk met behulp van een cape die je de mogelijkheid geeft om te vliegen. Jouw taak is om gevallen sterren terug naar hun sterrenbeeld te begeleiden. Er zijn zeven unieke rijken om te bezoeken, elk heeft een thema rond een andere levensfase. Middels een thuisbasis worden de verschillende rijken met elkaar verbonden. Gedurende het spel zal de speler “spirits” tegenkomen die de speler items en nieuwe mogelijkheden geven. Naast de free-to-play game bied Thatgamecompany een €30,- Starter pack van de game aan, waarbij je twee extra capes, een “vessel flute”, extra opties voor kapsels, 75 kaarsen en een extra verassing krijgt.